Hoe helpen wij u verder?

Als u zich aanmeldt als Rug-netwerk praktijk, ontvangt u direct het protocol en de zorgproducten. Daarnaast ontvangt u de laatste nieuwsbrief. Iedere therapeut die als netwerktherapeut wordt ingeschreven ontvangt een inlogcode waarmee hij / zij terecht kan op het intranet van het Rug-netwerk voor nog veel meer kennis en informatie. Ook staan hier PR artikelen op, zodat u in uw omgeving bij uw huisartsen / verwijzers kenbaar kunt maken dat u netwerk therapeut bent. Tevens wordt uw praktijk op onze website genoemd.

Jaarlijks neemt u deel aan de visitatie ronde. Daarbij visiteert u zelf een andere praktijk, en wordt u door weer een andere praktijk zelf gevisiteerd. Dit is een methode die we hanteren om van elkaar te leren. Er wordt wel een visitatieprotocol gevolgd, waarbij ook de vorderingen netwerk breed kunnen worden gemeten. Toch is dit beduidend anders dan een audit. Vrijwel alle deelnemers vinden het erg leuk om te doen en geven aan veel van elkaar te leren.

Voor de PDCA leert u na aanleiding van de visitatie een verbeterplan te maken, zodat u uw behandelwijze steeds naar een hoger plan kunt tillen.

En natuurlijk het allerbelangrijkste: uw patiënt vaart wel bij uw optimale zorg!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacy mededeling: De door u ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bericht te beantwoorden. Uw gegevens worden nergens opgeslagen. Na het beantwoorden van uw bericht, en eventuele bijbehorende correspondentie via de mail, worden uw naam en mailadres verwijderd. 

  kijk hieronder de laatste informatieavond terug.